POZVÁNKA : STRETNUTIE A DISKUSIA K REVITALIZÁCII SÍDLISKA SOLINKY

15. októbra 2024



Pozývame Vás na stretnutie a diskusiu k riešeniu pripravovanej Urbanistickej štúdii Revitalizácia sídliska Solinky, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 23. októbra 2023 o 16:30 hod v priestoroch ZŠ Gaštanová 56.

Do revitalizácie verejných priestorov sídliska sme sa rozhodli zapojiť obyvateľov, ktorí najlepšie poznajú prostredie, v ktorom žijú. Na stretnutí, v rámci diskusie priamo so spracovateľmi štúdie, budú mať priestor prispieť svojimi podnetmi a nápadmi a aktívne sa tak podieľať na tvorbe a revitalizácii priestorov svojho sídliska. Na stretnutí bude zároveň predstavené vyhodnotenie dotazníkového prieskumu, ktorý prebehol v septembri.

Cieľom urbanistickej štúdie je na základe analýzy problémov v území, ako je napríklad stav stromov na sídlisku, parkovanie, stav chodníkov, športovísk a detských ihrísk navrhnúť koncepčné smerovanie v jednotlivých priestoroch v súlade s celkovým charakterom sídliska a jeho štruktúr.

Budeme radi, ak si nájdete čas a prídete na pripravovanú diskusiu, na ktorej spoločne  zanalyzujeme problémy a nájdeme potenciály Vášho sídliska.